Vrijdag 27 september, zaterdag 28 september en zondag 29 september 2019
CreaCollege, Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ  GORINCHEM

Standnummers:  

 

Voor deze beurs kunt u nu tickets met korting bestellen. Aan de kassa kosten de tickets € 9,- per stuk. Door gebruik te maken van de unieke code betaalt u per ticket slechts € 7,--. Wie wil dat nou niet !!??  Wat moet u doen om voor deze korting in aanmerking te komen ? Klik hier en u komt automatisch op de site van het Crea College. Gebruik onze unieke code AguinijCC0919 en de korting wordt direct op uw tickets in mindering gebracht.


Momenteel geen achterstanden in de afhandeling van de bestellingen

 

 

 

Startpagina

 

 

 

 

 


De verzendkosten in onze webwinkel geven de verwachte verzendkosten weer. Deze worden op de bevestiging van uw bestelling weergegeven. Hieraan kunt u echter geen rechten ontlenen. Wij brengen op de factuur de juiste verzendkosten in rekening en maken hierbij onderscheid tussen zendingen die door de brievenbus kunnen (brievenbuspost) en pakketjes. Wij streven er naar om bestellingen zoveel mogelijk als brievenbuspost te versturen. Indien wij een bestelling als pakketje (via Post NL of DPD) versturen dan ontvangt u altijd de verzendcode waarmee het pakketje verstuurt is.

 

Vanaf 1-1-2019 zijn de verzendkosten voor het versturen van brievenbuspost binnen Nederland gewijzigd. 

Hieronder treft u de nieuwe tarieven aan:

0 - 20 gr. - € 0,87
20 - 50 gr. - € 1,74
50 - 100 gr. - € 2,61
100 - 350 gr. - € 3,48
250 - 2.000 gr. - € 4,35

Bij brievenbuspost nemen wij de verzendkosten voor onze rekening indien uw bestelling meer dan € 32,50 bedraagt. Bij pakketpost (tot 10kg) nemen wij de verzendkosten voor onze rekening indien uw bestelling meer dan € 40,-- bedraagt.  Voor pakketten zwaarder dan 30kg en voor zendingen buiten Nederland gelden andere tarieven.


De uiteindelijke portokosten worden op de factuur opgenomen. Indien de verzendkosten voor onze rekening zijn dan behouden wij ons het recht voor om van een andere vervoerder gebruik te maken.