Onze eerstvolgende beurs (volgens de planning):

 

Wilt u een bestelling plaatsen en deze op een beurs ophalen? Dat kan. Plaats uw bestelling gewoon via onze site en kies bij verzendopties de beurs waar u de bestelling wilt ophalen.


Momenteel geen achterstanden in de afhandeling van de bestellingen

 

 

 

Startpagina
Bister is een natuurlijke kleurstof afkomstig van de notenbolster en wordt voornamelijk gebruikt voor het kleuren van hout.
Het wordt geleverd in droge vorm. Los je het op in water dan is het zeer goed te gebruiken als tekeninkt. Je hebt er weinig van nodig en het blijft lang houdbaar.
Je kunt er de prachtigste achtergronden mee maken door een paar korreltjes op je (aquarel)papier de strooien en te sprayen met water. Ook kun je een paar korreltjes in een sprayflesje doen en dan aanlengen met water. Hoe meer water je gebruikt des te lichter wordt de bister, hoe meer korreltjes je gebruikt hoe intenser de kleur van je sprayinkt. Ook kun je deze zelfgemaakte inkt gebruiken met een waterpenseel, voor het inkleuren van je stempelafbeeldingen.
Kortom ga er lekker mee aan het experimenteren, je zult versteld staan van de prachtige creaties die onder je handen vandaan komen.