Startpagina

Onze eerstvolgende beurs:

Donderdag 2 maart, vrijdag 3 maart en zaterdag 4 maart 2023
Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK DEN BOSCH;

Standnummers: 

Wilt u een bestelling plaatsen en deze op een beurs ophalen? Dat kan. Plaats uw bestelling gewoon via onze site en kies bij verzendopties de beurs waar u de bestelling wilt ophalen.

 Algemene voorwaarden

Wij versturen bestellingen pas nadat wij de betaling ontvangen hebben. Om de betaling te kunnen verzorgen versturen wij een email met daarin de relevante gegevens. Klanten waarvan de bestelling niet binnen 7 dagen betaald is ontvangen een herinnering. Indien een bestelling na 14 dagen nog altijd niet betaald is dan wordt deze door ons geannuleerd.

De verzendkosten in onze webwinkel geven de verwachte verzendkosten weer. Deze worden op de bevestiging van uw bestelling weergegeven. Hieraan kunt u echter geen rechten ontlenen. Wij brengen op de factuur de juiste verzendkosten in rekening en maken hierbij onderscheid tussen zendingen die door de brievenbus kunnen (brievenbuspost) en pakketjes. Wij streven er naar om bestellingen zoveel mogelijk als brievenbuspost te versturen. Indien wij een bestelling als pakketje (via Post NL) versturen dan ontvangt u altijd de verzendcode waarmee het pakketje verstuurt is.

Vanaf 1-1-2023 zijn de verzendkosten voor het versturen van brievenbuspost binnen Nederland gewijzigd. 

Hieronder treft u de nieuwe tarieven aan:

0 - 20 gr. - € 1,01
20 - 50 gr. - € 2,02
50 - 100 gr. - € 3,03
100 - 350 gr. - € 4,04
250 - 2.000 gr. - € 4,55

Bij brievenbuspost nemen wij de verzendkosten voor onze rekening indien uw bestelling meer dan € 37,50 bedraagt. Bij pakketpost (tot 10kg) nemen wij de verzendkosten van € 7,65 voor onze rekening indien uw bestelling meer dan € 50,-- bedraagt.  Voor pakketten zwaarder dan 30kg en voor zendingen buiten Nederland gelden andere tarieven.


De uiteindelijke portokosten worden op de factuur opgenomen. Indien de verzendkosten voor onze rekening zijn dan behouden wij ons het recht voor om van een andere vervoerder gebruik te maken.

De artikelen die niet voorradig zijn, worden niet in backorder gezet tenzij hierover andere afspraken gemaakt zijn.

Wij verzoeken u per voor-order een aparte bestelling in te voeren en deze niet te combineren met gewone artikelen of een andere voor-order, maar hiervoor aparte orders in te voeren. Als u bij uw voor-order andere artikelen of artikelen van een andere voor-order besteld, zullen deze pas afgestuurd worden als alles binnen is.

U betaald de voor-order artikelen niet bij het plaatsen van de bestelling maar pas op het moment dat wij deze gaan uitleveren.

Schade en of klachten dient u binnen 24 uur na ontvangst van de goederen aan ons door te geven. (tel: 036-53 62 325)

Heeft u niet alles gevonden op de site: mail of bel ons dan voor deze artikelen. Vermeld, indien van toepassing, wel duidelijk dat u ook via de site heeft besteld en uw gegevens. (tel: 036-53 62 325 of e-mail: info@aguinij.nl)

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.